Při Vysoké škole ekonomické v Praze
Zima se pomalu blíží a proto představuji recept na úžasnou a jedinečnou domácí skořicovou vodku, která bylo stvořena jednoduše proto, aby nám tohle těžké roční období trochu ulehčila. Jako v každém správném receptu začneme výčtem potřebných ingrediencí. Budete potřebovat:
A pokračujeme popisem „co s tím vším dělat dál“. Do lahve vložte skořice, nasypte přiměřeně cukru (asi jedna cukrová hora Sněžka na dně) a zalijte vodkou. Uložte na teplém a lehce dosažitelném místě. Důležité je průběžně protřepávat a ochutnávat, případně přidat cukr. Také doporučuji protřepávat v případě špatné nálady a sledovat krásný sněžící efekt připomínající kýčovitá zimní těžítka. Skořici asi za 4-6 dní vyndejte a v rámci trendu recyklace znovu použijte do svařáku. Je nutné průběžně kontrolovat chuť a skořici vyjmout, dříve než začne vodka hořknout.
Pijte buď samotné nebo s přáteli. Také můžu jen doporučit přidávat do horkého nápoje Hot Apple.
Na závěr jedna rada. Čím více skořicové vodky vyrobíte tím déle vám přes zimu vydrží.
Napsat komentář